Elemente surpriza pentru o nunta atipica

Cu siguranta propria nunta reprezinta evenimentul anului, cel putin pentru tine si pentru cei dragi! Probabil ca ai intrat in febra pregatirilor cu jumatate de an inaintesi ai tinut sa te ocupi de fiecare aspect in cel mai mic detaliu. Astazi te voi ajuta cu cateva sfaturi, pentru ca tu si invitatii tai sa va puteti bucura de o seara si o ocazie cu adevarat magica , care sa iasa din tiparul rutinei ce face definitia traditiei.

Cu siguranta iti doresti ca cei care te vor onora cu prezenta sa vorbeasca despre asta mult, mult timp, eventual pana la urmatorul eveniment de gen, a carui temelie in ceea ce priveste termenul de comparatie principal, sa fie nunta ta , nu-i asa?

Cu siguranta ca da!

Primul sfat ar fi instalarea unui candy bar! In opinia mea este de neconceput sa neglijezi atasamentul pentru „ dulce” al oamenilor”! Tot ce trebuie sa faci, este sa contactezi o cofetarie/restaurant cu experienta in aranjamente de acest gen. Ei se vor ocupa astfel de toate detaliile : amplasament, compozitia  meniului si nu in ultimul rand de aspect. Iti sugerez sa alegi o tema cu un colorit viu, pozitiv, cum ar fi roz, violet sau portocaliu.

Pentru ca suntem la capitolul surprize (invitatii tai vor fi garantat impresionati placut de aparitia candy bar-ului), sa trecem la tipul numarul doi, si anume existenta unui element surpriza de dans, cu dansatori profesionisti!

Contractarea unor dansatori nunta este un „must have” , daca vrei ca evenimentul tau sa iasa din tipar!

De la dansuri populare romanesti si de peste hotare, cum ar fi dansurile irlandeze spre exemplu, cele orientale, sau numerele de dansuri latino precum salsa sau merengue, posibilitatile sunt practic nelimitate! Astfel, niste dansatori evenimente stiu sa atraga publicul si sa-l energizeze in acelasi timp, sa-l tina captivat daca vrei, prin miscarile si eleganta lor, astfel incat poti merge pe mana lor in materie de tematica dansurilor, a stilului si a duratei numarului respectiv! Invitatii tai vor aprecia fara dar si poate un astfel de moment „neanuntat” si memorabil!

Pe curand!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *